Seks met de ex deel 1

Seks met de ex deel 1
Toen ze de rechtszaal verliet, ademde Carola in mijn oor "Alleen jij mag me anaal neuken", daarna hebben we elkaar een paar jaar niet gezien.

De scheidingsdatum in de rechtbank was slechts een puur formele kwestie, we hadden alles al van tevoren afgesproken, ook het financiële. We konden nog goed met elkaar opschieten, samenleven was gewoon niet meer genoeg, iedereen wilde zijn eigen leven leiden, zijn vrijheid hebben en die gebruiken! Ondertussen zat ik weer in een vaste relatie, hun relatie liep onlangs stuk. Dus nodigde ik haar uit voor een etentje, een gezellig samenzijn om over van alles te kletsen.

Hier zaten we nu, hadden uitstekend Italiaans gegeten en kletsten over dit en dat. We waren allebei rond de 40, ik was een aardige vent met 83 kilo op 1 meter 83, blond, kort haar en blauwe ogen. Ze was mijn ideale beeld van een vrouw, ongeveer een half hoofd korter dan ik, schouderlang zwart haar, een licht opgemaakt maar natuurlijk gezicht, geen Barbiepopmodel maar eerder mollig, met mooie brede heupen, een smalle taille, en mooie grote tieten. Ik wist dat de tepelhofjes klein zijn, met tepels die heel hard kunnen uitsteken - het klikte tussen mijn benen toen ik eraan dacht.

De rode wijn uit Veneto borrelde al in mijn hoofd, zij voelde hetzelfde, ons gesprek werd steeds suggestiever. Toen vroeg ik haar of het daarbij bleef dat alleen ik haar anaal mocht nemen. Ze zei ja en legde uit dat ze dat al jaren niet meer had gehad. Toen bekende ze dat ze nu veel tintelde en dat ze naar huis wilde. Ik begreep de hint en we waren op weg.

Ik vergezelde haar naar de voordeur, daar omhelsden we elkaar en ze trok me naar binnen. We waren al aan het knuffelen in haar gang, haar tong streelde zachtjes mijn lippen, toen stak ze de hele tong in mijn mond, speelde met mijn tong en verkende mijn mond. Ik kuste haar nek, streelde het van links naar rechts, van boven naar beneden, ze genoot er duidelijk van en leunde haar hoofd achterover. Ik liep naar haar boezem, streelde hem ook, toen keken we elkaar even in de ogen, we wilden het allebei.

Langzaam knoopte ik haar blouse los en draaide de twee helften opzij, inhaleerde haar geur diep en begroef mijn gezicht tussen haar borsten. Mijn handen streelden en kneedden haar rondingen, bevrijdden haar van de cups, mijn mond vond haar tepels en ik likte de een na de ander, speelde eromheen met mijn tong totdat ze harder, dikker en meer en meer naar voren kwamen. Ik moest naar haar kijken, het windt me gewoon op om haar te zien. Ik zoog haar naar binnen, pijpte letterlijk haar tepels, zoals ik zou willen dat ze daarna mijn pik zou pijpen! Toen greep ik haar terug, opende de haak en bevrijdde haar volledig.

Ze bevrijdde me ook uit mijn shirt en likte mijn tepels. Ze deed het heel vakkundig, ze wist nog steeds waar ik aan toe was. Ze streelde mijn ruggengraat op en neer, dit staat in direct contact met mijn schoot, en het werd steeds strakker in mijn broek. Nu reikte ze naar mijn tent, streelde hem zachtjes en vroeg of we hem niet moesten bevrijden. Ik hoefde geen antwoord te geven, mijn broek gleed al langs mijn benen en ze greep mijn uitpuilende stijve, langzaam op en neer bewegend, toen reikte ze met haar mond naar mijn eikel, zoog hem naar binnen, liet haar tong eroverheen gaan ze hele nam deel in de mond. Mijn deel verdween steeds verder in haar mond totdat ik haar lippen op mijn zak voelde.

Gelukkig had ik me van tevoren vers geschoren, dus niet de minste stoppels verstoorden het in- en uitstappen dat volgde. Ik hield haar hoofd vast en neukte haar in de mond. Toen wilde ik meer, trok haar omhoog en opende haar spijkerbroek, duwde ze naar beneden, ze had niet eens een slipje aan! Blijkbaar had ze stiekem ook meer verwacht!

Uiteindelijk gooiden we onze spullen opzij en liepen naar de woonkamer, waar ze op handen en voeten op de bank knielde. Ik knielde erachter, greep haar billen met beide handen vast en kneedde het, toen beet ik zachtjes op haar kontwangen. Deze prachtige billen voor mijn gezicht maakten me gek, mijn handen vonden haar borsten en masseerden ze, terwijl mijn tong dieper en dieper in haar spleet drong en ze van top tot teen likte. Het puntje van mijn tong bereikte net haar kleine schaamlippen toen het puntje van mijn neus in haar rozet zat. Ze kreunde zachtjes toen ik met twee vingers om haar klitje begon te cirkelen en toen haar natte opening binnendrong.

Met mijn tong boorde ik door haar rozet, likte alles nat, daarna ging ik rechtop staan ​​en stak mijn luststok in haar kutje. Hij gleed er gewoon in, ze was kletsnat, het was gewoon hemels hoe mijn steel in deze warme, vochtige buis zat. Mijn duim dwaalde over haar rozet en drong toen zachtjes haar darmen binnen. Ze kon het niet langer volhouden, kreunde steeds luider en duwde met gewelddadige bewegingen tegen mijn bekken.

Nu trok ik mijn pik uit haar, wreef de zuil op en neer, drukte mijn eikel tegen het achterste gaatje. Ze kromp ineen en zei dat dit nog voorbereiding behoeft, aangezien de achteringang al een tijdje niet meer gebruikt wordt. Maar hulp had ze al klaar: naast de bank pakte ze een voorbinddildo, geen echte huidskleur, maar een geheel verchroomde in gestileerde vorm.

Terwijl ik me nog afvroeg wat hij al heeft meegemaakt, welke mannen en vrouwen hij al voor en achter heeft geneukt, verdween hij in haar billen, de gladde, verchroomde vorm trok zich echt in het gaatje! Ik bond de riem ruw om mijn bekken, daarna neukte ik mijn ex tegelijkertijd met mijn pik in het voorste gat en met de chromen dildo in het achterste gat. Ze schreeuwde, steigerde en kwam zo hard naar me toe dat ze me als een gek met haar bekken sloeg. Ik neukte ook wilder en wilder, en besloot toen dat waar de chromen dildo past, mijn pijp ook moet passen.

Ik trok mijn staarten uit de gaten en drukte mijn echte tegen het achterste gat, hoe glibberig alles ook was, mijn eikel gleed met een zachte ruk door de sluitspier. Ik had nog maar een paar stoten nodig, voelde mijn eikel langs de darmwand glijden, en toen spoot ik al mijn sperma in haar kont. Nog een duw, nog een, en nog een, ze hield mijn zak stevig vast en pompte alles uit mijn ballen tot de laatste druppel.

Haar strakke gaatje hield mijn krimpende staaf vast zodat deze er niet uit zou glijden terwijl ze zelf de clit masseerde met haar hand, ze was zo geil dat ze na een paar seconden weer een orgasme had. Het was een heerlijk gevoel om in haar kont te zitten terwijl ze een orgasme heeft, ze kneep bijna mijn noedel eraf.

Toen vielen we allebei dronken op de bank, kropen tegen elkaar aan en trokken een deken over ons heen. Ze vertelde me dat ze eigenlijk weer een vriendje had en vroeg me of we niet samen wilden... Ik herinnerde me een situatie met twee van mijn vrienden die ze me ooit had aangeboden en zei spontaan
Veröffentlicht von geilstel10101
vor 2 Jahren
Kommentare
Zum Kommentieren bitte oder